Klikk for at gå til Forsiden...

 

 

 


Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppen av siden...

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Hva sier kundene?
-   Sitater:

Retur

 

Vi målte innvendig en temperatur på 24 grader, utenfor var det 0 grader!
Etter kun 6 uker kunne vi merke en markant forbedring av inneklimaet
Ingen fukt og ingen hyttelukt"
Mott i treværket - de er totalt borte
Det har kjørt upåklagelig i 3 år
Før brukte vi 4-5 fuktposer i huset vårt på 40 m²
Den beste investering jeg har gjort i min hytte
Etter kun 6 uker kunne vi merke en markant forbedring av inneklimaet
Selv når vi fyrer i ovnen, er det ingen kondens noen steder
Vi har opnådd at fukten såvel som lukten er fullstendig vekk
Leveringen kom som avtalt 3 dager senere
Den kjører perfekt, og forsyner vår campingvogn med frisk, varm luft
Vi målte innvendig en temperatur på 24 grader, utenfor var det 0 grader!
I flere vintre har vi klart å holde huset frostfritt uten tilførsel av varme!
Jeg kan herved kun oppfordre til å få installert et solfangeranlegg
Jeg må få rose deg for den høye kvaliteten i materialer og tilbehør - det kan ikke gjøres bedre, enkelt og greit
Dere kan helt klart anbefale slike anlegg til utluftning av andre kjellere
Halveringen av strømregningen er ene og alene i forbindelse med å holde huset frostfritt hele vinteren
(Håndverkere) var svært overrasket over den friske luften i hytten, ikke noen gammel hyttelukt


SV14 til takmontering :
Kjære Hans Jørgen Christensen Etter kjøpet av luftsolfanger Solar Venti SV14 til takmontering på vår sommerhus på 60 m², har vi fått et kjærkomment tilskudd til oppvarmingen - spesielt i vår- og høstperiodene. Samtidig forbedrer den inneklimaet i de kalde vintermånedene, hvor den oppvarmer delvis det ellers så kalde huset og for øvrig sørger for en naturlig utskiftning av en ellers stillestående luft.Vi målte innvendig en temperaturtilgang på 24 grader, hvor der utenfor var 0 grader! Synd det allmenne kjennskapet til det ikke er så stort enda, for svært mange vil kunne få glede av luftsolfangeren. Det er et genialt produkt, som absolutt lever opp til det det lover, og er anbefalelsesverdig i mange sammenhenger.
Med vennlig hilsen, Lone og Kurt Rise 18.03.2003
Søndervig :
Vi har en fritidsbolig ved Vesterhavet, som vi er svært glade i. Huset benytter vi kun i sommerhalvåret. For noen år siden fikk vi satt inn luftventiler i alle rom, da det om våren kunne virke innelukket. Det hjalp mye, men vi var ikke helt tilfredse. I gjennom en bekjent ble vi oppmerksomme på avfuktningsanlegget fra Aidt Miljø.Noe måtte gøres. Vi kjørte til Aidt, så på anlegget og kjøpte to stk, som vi straks satte opp på fritidsboligen. Etter kun 6 uker kunne vi merke en markant forbedring av inneklimaet. Vi kan bare anbefale avfuktningsanlegget fra Aidt Miljø.
Med vennlig hilsen, Inge og Poul Hjorth Søndervig april 2003.
2100 Kbh. Ø : 18.08.2004 ...
Jeg er svært fornøyd med anlegget mitt, som virker over all forventning. Inneklimaet i huset er blitt noe helt annet - ingen fukt og ingen "hytteluktt" - bare frisk lukt over alt.
Hilsen, Bent Eckert, 2100 Kbh. ØBjelkehytte :
Vi har ikke annet enn ros til Solar Venti-systemet. Det er en fantastisk oppfinnelse. For ett år siden kjøpte vi en fulltømret bjelkehytte. Vi visste ved kjøpet, at det var mott i treverket - de er totalt forsvunnet - huset dufter friskt og deilig selv etter vinteren. Alle skap og skuffer har stått åpne gjennom vinterperioden. Selv sengetøyet luktet godt!! Det har vært og er en fantastisk oppfinnelse.
Mange vennlige hilsener, Lilli Larsen 16. Juni 2006Kastrup :
Deres store system (SV14) kan ikke roses nok. Det har kjørt upåklagelig i 3 år, og vi gleder oss over det hver dag vi er på hytten.
Vennlig hilsen, J.P.Skov Jacob Appels Allé, Tårnby, Kastrup. 10.04.032610 Rødovre :
Vi har nå hatt vår SolarVenti i ett år, startet sommeren 2002, høsten, vinteren og nå våren 2003. SolarVentien fungerer langt bedre enn vi hadde regnet med. Før brukte vi 4-5 fuktposer i huset vårt på 40 m². På tross av de opphengte posene var det likevel kaldt og fuktigt i huset om vinteren. SolarVentien har løst alle våre fuktproblemer, samt gitt et perfekt inneklima og fjernet lukten av gammel hytte... Monteringen kan gjøres av stort sett alle ... Her i mars har vi fått et deilig "gratis" varmetilskudd til våre øvrige varmekilder. Vi er så positive etter at vi har kjøpt dette produktet at vi overveier å investere i enda ett til vårt gjestehus...
Med vennlig hilsen, S. Petersen & I. Knådsen, Valhøjs Allé, 2610 RødovreBroager :
Christian Brock, Rugtoften 18, 6400 Sønderborg skriver: Til deres orientering kan jeg opplyse om at det er den beste investeringen jeg har foretatt i min hytte. Vi drar til hytten hver helg hele året rundt og kommer aldri til et hus fylt med fukt. Skal dere bruke en referanse i området ved Flensborg Fjord må dere gjerne bruke mitt navn.
Hytten ligger på Agertoften, Brunsnæs 6310 Broager.Fjellerup :
Vi vil gjerne fortelle deg hvor fornøyde vi er med solvarmeanlegget. Vi installerte det i hytten vår, og vil ikke være det foruten. Huset holdes tørt og luktfritt og når vi kommer ut der en høstdag eller om våren kan vi tydelig merke at det er noen grader varmere i huset i forhold til utenfor – så derfor skal det kun en liten kubbe til i vedovnen, så er huset varmt. Valborg skamroser det ved en hver anledning, da hun er glad for at møbler – sengetøy – servise aldri er fuktig. Selv når vi fyrer i ovnen, er det ingen kondens noen steder. Du kan selvfølgelig ikke huske oss, for vi fikk anlegget installert for mange år siden. Jeg tror vi var en av de første – så det er mange år siden. Tiden er jo ikke noe man går og tenker på når tingene kjører uten problemer. Vi har ikke rørt anlegget siden vi monterte det. Vi leste at du har utviklet anlegget ytterligere, derfor fikk vi lyst til at fortelle deg hvor glade vi er for vår antikvitet. Hvis noen i Fjellerup-området har lyst til å se det, er alle velkomne.
Vennlig Hilsen, Valborg og Leo P. Larsen Hinnerup medio aug. 2005Marielyst
: J. Balk Olsen, Fredriksberg skriver i Politiken 22.11.97: .... jeg vil gjerne opplyse, hvordan vi fikk bukt med fukt i vårt sommerhus, og samtidig slapp unna det vi kaller "sommerhuslukten", nemlig den mugne lukten som følger med problemet. Vi har et sommerhus i Marielyst ved Falster, hvor vi har hatt problemer på grunn av den høye fuktigheten i området ..... Jeg monterte en luftsolvarmer ... det geniale ved konstruksjonen er at ventilatoren får strøm fra et separat solelement .... slik at det kun trekkes luft inn i huset, når denne er varmet opp av solen, og derved være i stand til å ta opp fukten i huset. Vi har opnådd at fukten såvel som lukten er fullstendig vekk, idet den kjører sommer og vinter, hvilket den har gjort i fire år og så på gratis solkraft. Så det er en løsning jeg varmt kan anbefale.Skive :
I uke 39 bestilte jeg et luftsolfangeranlegg inkl. solcelle og ventilatorset. Leveringen kom som avtalt 3 dager etter, og i helgen den 30/09-00 monterte jeg anleggget - lett og enkelt. Anleggget er monteret på taket av et lite anneks fra 1942, som ligger vegg-i-vegg med vår bolig. Annekset er 35 m2 på 2 plan med en åpen trapp opp til taketasjen. Luftinnførselen er ført ned i første etasje i det borteste hjørnet i forhold til trappen. Annekset er bebodd av min datter og varmes opp av en kombinasjon av elvarme og vedovn. Det er nokså isolert, men ingen vinduer på nordsiden og ikke særlig lys/varmeinnfall på øst og vestsiden. Klimaet er derfor ikke det beste, men allerede nå, etter at anleggget har vært i drift i ca. 10 dager, er det en markant forbedring av inneklimaet. Anleggget gir ikke det store varmetilskuddet, men den tempererte utskiftningen av luften har hatt sin virkning og investeringen er sannelig verdt pengene.
Med vennlig hilsen, Ole IversenCampingvogn :
Campingvogn med SV3:
Hei Aidt Miljø... Vi kjøpte en SV3 solfanger like før påske til campingvognen vår. Den har vi nå montert med vennlig hjelp fra deres kundeservice. Se vedlagte bilder. Jeg har ført luften inn gjennom kjøkkenviftens avtrekk. Så slapp jeg å bore et ekstra hull i vognen. Den kjører perfekt, og forsyner vår campingvogn med frisk, varm luft. På en solskinnsdag har vi målt 22 grader og 45% luftfuktighet i vognen. Nå har vi jo selvsagt ikke prøvd den om vinteren enda, men vi regner med at vi ikke behøver fuktposer og furugrener i vognen om vinteren mer. Vi er så begeistret, at vi herved gjerne vil bestille en SV14 til vårt sommerhus. .......... ..Vi starter med å legge vårt nye tak i slutten av mai, og vil gjerne ha solfangeren levere innen den tid.
Med vennlig hilsen, Torben Lynnerup, Aalborg 04.05.2005Trehytte på en plantasje :
Vi har en trehytte på en plantasje. Det optimale solinnfallet er "kun" ca. 4-5 timer om dagen, men likevel har vi fått et "nytt" hus. Vi startet med store fuktproblemer, vinduer som satt fast da vi kom, fuktig sengetøy, innelukket/dårlig luft selv om det ikke er et røyke-hus. Det er det slutt på! Anleggget har kjørt i snart 10 år uten problemer, innetemperaturen stiger litt; men fremfor alt, all fukt er ute, og selv etter flere måneder uten bruk, lukter huset helt friskt! Vi har også observert at i flere vintre har vi klart å holde huset frostfritt uten tilførsel av varme ! Det er i hvertfall vår erfaring........
Vennlig hilsen Claus J, Marliese W. LærkevængetJens Lassen :
Jeg kan herved kun oppfordre til å få installert et solfangeranlegg (Solarventi) vi har hatt utroligt stort utbytte av det.
Med vennlig hilsen, Jens LassenOrnåm :
Kjære Hans Jørgen, Nå er solfangeren montert på huset, og det ser ut til å virke. Bare den minste solstråle titter frem, så starter viften. Det blir spennende å se virkningen i løpet av vinteren. Jeg må rose deg for den høye kvaliteten i materialer og tilbehør - det kan ikke gjøres bedre, simpelthen. Jeg har tidligere jobbet med glass-alufasader og kjenner til komponentene. Vedlagt et par bilder.................
Med vennlig hilsen, Torben Anskjær Okt. 2004Fuktig kjeller :
Vedr. uttørking av fuktig kjeller: Til: AIDT (ang. SV30-anlegget) Vi har nå hatt anleggget en måned siden installasjonen og oppmuntret av flere perioder med fin sol kan jeg melde med stor tilfredshet at det fungerer fremragende. Dere kan rolig anbefale slike anlegg til utlufting av andre kjellere - selv om det naturligvis krever en passende sørvendt opphengingsmulighet og transportmulighet av luften ned til kjelleren. Jeg har anbefalt prosjektet til alle som har villet høre meg. Allerede nå, selv om det kun er 0-10 grader utenfor, blir kjelleren godt varm når solen skinner og det er tydelig virkning på uttørkingen. Det blir ikke bruk for det vanlige strømforbruket i kjelleren til sommeren og samtidig blir den mye tørrere.... * Luften blir trukket ned gjennom skorsteinen, hvor det for 10 år siden var oljefyr. Som forventet avga det litt lukt i begynnelsen, men etter en uke forsvant den. Luften virker nå helt frisk. Enda en gang - mange fine anbefalinger og takk for godt arbeid med et godt produkt.
Mvh, Per Callesen C.F. Richsvej 65 d. 28/3 2005Strømregningen fra NOE halvert :
Ikke bare halverte familien Taulbjerg strømutgiftene i hytten i Gjellerodde etter at de installerte solvarmeanleggget SV30 fra NOE. Familien fikk i tillegg et bedre innemiljø både sommer og vinter. Videre benyttes overskuddsvarmen om vinteren til redskapsrommet, hvor verktøyet aldri har hatt det bedre:
Egil Taulbjerg fra Holstebro forteller at familien har hatt strømvarme i hytten siden 1966. Den samlede strømregningen har normalt vært på 11.000-12.000 kroner om året i den 110 m² store hytten. Halveringen av strømregningen har skjedd ene og alene i forbindelse med å holde huset frostfritt hele vinteren.
- Vi har hatt strømvarme på hele året. Også selv om vi i et par vintermåneder ikke har brukt hytten så mye. Med solvarmeanleggget SV30 har vi stadig varme hele året. Vi kan selv i den svært kalde tiden noenlunde selv bestemme hvor varmt det skal være i hytten kun på bakgrunn av solvarmen. Selv på den aller kaldeste tiden i vinter var det åtte grader. Likevel har vi fått 5.700 kroner tilbake for strømforbruket. Altså en halvering av de samlede strømutgiftene, forteller Egil Taulbjerg og føyer til at med en slik besparing er anleggget til 16.000 kroner intjent på tre år.
I tillegg føyer han til at gjennom en meget kald vinter med lengre tid uten sol, kan temperaturen nå ned på et par grader – men ikke under frysepunktet.
Alltid deilig å flytte inn.
Familien er naturligvis særdeles godt tilfredse med besparelsen. Men like så stor betydning har det at det alltid er lunt og tørt i huset, uansett om det er minus 30 grader utenfor. – Vi føler at inneklimaet er blitt bedre. Det er jo frisk luft utenfra, som blåses inn i huset. Vår hytte er av tre, og jeg tror at varmen inne hjelper til med å suge fukten ut av treverket. Resultater er at det holder lengre, sier Egil Taulbjerg. Familien er så fornøyd med anleggget, at de har installert ytterligere to av samme sort. Ett anlegg i en annen hytte i Kollund og ett i en jakthytte uten strøm.

Les artikkelen i Acrobat Reader formatSøndervig sommerhus, SV30:
Hei Thomas.
Jeg kjøpte en SV30 hos dere for et par år siden.
Jeg har nettopp hatt noen håndverkere til forskellig renoveringsarbeid i hytten min. De jobbet der i desember og januar. De var svært overrasket over den friske luften i hytten- ikke noen gammelt hytte-lukt.
Nå har jeg selv jobbet der oppe i flere helger. Flere dager har det vært skyfritt med det resultat at luften som har blåst inn i huset fra SV 30 har kommet inn med en temperatur på 46o C, med en utendørstemperatur på 3o C, en stigning på mer enn 40o C.
Vi har helt måttet stenge for varmen de dagene hvor solen har skint.
Mvh, Olav West Sommerhus i Søndervig


Modellfoto

Toppen av siden...
 
Return

        DK 8881 Tlf. +45 8696 6700