Klikk for at gå til Forsiden...

 Animations-Video:

SV i normal funksjon

Solarventi selvafkjøling

Hvorfor luftsolvarme:

Avfuktning & SolarVenti

Helse og soloppvarmingVurdere produktet:

Seriøs snak & Varm luft


Hvorfor velge SolarVenti
Spesiell bruk:

Avkjøling med SolarVenti

Bassenghus & SolarVenti


Utveckling & Teknik:

SlimlineSV Regulator Unit


Anden Solvarme:

Energifanger + Jordvarme


Klikk for nedlastning av Adobe Flash Player


Dersom Flash-bildene ikke vises korrekt kan du laste ned Flash-Player ved å klikke på ikonet
   

 

 

 

 

 

 

Retur

  - 100 % driftssikker kjølesystem

Klikk for stor skalerbar udgave

Temperaturer inni en solpanel som er skrudd av, kan lett komme opp i 150ºC.

Pga SolarVentis patent på bl.a. det selvsirkulerende kjølesystemet, vil tempera-turen inni en SolarVenti aldri gå over 75 ºC selv når den står stille.

Derfor vil solcellen og ventilatoren aldri overopphetes. Det automatiske kjøle-systemet sørger for at systemet kan skrus av til enhver tid via en bryter eller termostat, eller –  i tilfelle skade – uten å ødelegge solcellen eller ventilatoren. Enkelt og sikkert da det automatiske kjølesystemet ikke bruker elektrisitet, og derfor alltid virker.

Et selv-sirkulerende kjølesystem holder også interiøret på solpanelet rent. Med det selvsirkulerende systemet i panelet på en vegg eller et tak, trenger ikke ventilatoren å blåse avkjølt luft, men “brukt” luft, og til og med matos og røyk inne fra hjemmet ut gjennom panelet som raskt kan resultere i ødeleggende smussavfall inne i luftsolfanger-panelet. Det selv-sirkulerende kjølesystemet betyr også at det vil være et overskudd av elektrisitet fra solcellen som på varme dager kan brukes til å drive et velplassert avkjølende luftinntakssystem et annet sted i hjemmet.

Vår patent på det automatiske kjølesystemet har også gjort at vi kan plassere solcellens glassplate-solhinne diskrèt på innsiden av panelet bakom et robust termisk plastlag som beskytter mot småstein. Solcellen avgir sin egen varme i systemet som bidrar til et høyt ytelsesnivå per kvadratcentimeter.


 

      DK 8881 Tlf. +45 8696 6700