Klikk for at gå til Forsiden...

 
   

 

 

 

 

 

 

Solpanel for bassenghus

Retur


Mange bassengeiere har allerede oppdaget at SolarVenti’en er en svært god investering hvis du har et innendørs svømmebasseng.

Hvis du avfukter luften i bassenghuset med en SolarVenti luftsolfanger, vil det være mindre behov for tradisjonell strømdrevet avfuktning.

Du vil spare på driftsomkostninger og slippe å kjøpe en tradisjonell strømdrevet avfukter. Pga luftsolfangeren, vil avfukteren ikke være i gang så ofte, og derfor vil den vare lengre.

Fordi luftsolfangeren fornyer luften i rommet, betyr det at klor-innholdet i luften vil være betraktelig redusert (en utløpsvifte er montert for å sørge for at den klor-fylte luften ikke drives inn i resten av huset). Bassenghus-eieren unngår lukten av klor som kan være svært ubehagelig, og det reduserer faren for klor-erosjon på metallflatene i bygningen.

En annen fordel med systemet er at luftsolfangeren varmer opp luften i bassenghuset som betyr at bassengvannet avkjøles langsommere. Dette gjør oppvarmingen av bassenget billigere. Generelt sett vil luftsolfangere for innendørsbasseng lønne seg veldig raskt.

Luftsolfanger SV30 sort vannret

Toppen av siden...
 
Return

        DK 8881 Tlf. +45 8696 6700