Klikk for at gå til Forsiden...

 
   

 

 

 

 

 

 

Ny og forbedret
elektronisk kontrollboks

Retur

 SV Regulatorbox

SV Regulatorunit er en ny og forbedret elektronisk kontrollboks som er utviklet for driften av solcellene.

Boksen for SV Regulatorunit er laget av børstet aluminium og sort plast. Den har flere funksjoner. Disse er brukt på de forskjellige SolarVenti luftsolfanger-modellene etter behov.

Vi har valgt ut og programmert SV Regulatorunit's komponenter spesielt for solcellekontroll. Dette betyr, bl.a. at enda mindre sol nå trengs for å sette i gang systemet. SolarVenti luftsolfanger vil sette i gang ved det minste tegn til sol, selv om den er skjult bak et tynt skydekke før den blå himmelen er synlig.

SV Regulatorunit sørger også for at systemets vifte alltid virker, med myke, gradvise overganger. Dersom du lytter nøye til SV luftsolfangerens luftinnløpsventil i huset, kan man høre viftens økning og avtagning i rotasjon (som beror på solens styrke) som en svak summing.
SV Regulatorunit er tilgjengelig på alle SolarVenti-modellene, med unntak av SV2 og SV3. Varmeutbyttet på de minste modellene er for lavt til å tilføre for mye varme i rommene de ventilerer. Derfor er det ikke noe behov for for termisk kontroll. En Bryter er nok for disse modellene. En SV Regulatorboks kan evt. leveres med SV2 og SV3 til en ekstra kostnad.

  • Situasjoner hvor systemet er brukt, vil avgjøre om en termostat er nødvendig for SV7 and SV14.

  • De to største modellene - SV30 and SV30 Hybrid – leveres som standard alltid med en SV kontrollboks.
  • Kunder som ønsker en ny SV kontrollboks til et system de allerede har, kan bestille denne fra SolarVenti A/S.SV Regulator-Unit
Boksen har disse funksjonene:

Bryter (manual på/av)
Regulator for å styre rotasjonsfarten på viften
Bryter for start/stopp av pumpen.
(v. SV 30 Hybrid)
Termostatkontroll for automatisk kobling og avkobling av systemet ved en forhånds-bestemt temperatur SV på/av bryter:

SV Afbryder

Brukes mest
med de små
SV modellene

 

Retur


 

      DK 8881 Thorsø Tel. +45 8696 6700